Cerere Admin MightyPower

[B]Nume real : [/B]Andrei
[B]Oras : Limassol (Cipru)
Nickname de pe server : MightyPower
Varsta obligatorie 18 ani , Ce varsta ai ? ( primele 5 cifre CNP) : 23 le ofer pe privat.
Cunostinte in adminat ( medie / buna / excelenta ) ? : Buna
Admin de zi / noapte ? : Noapte mai mult.
De ce vrei admin ? : Doresc sa fac parte din aceasta echipa pentru ca rar gasesti o comunitate care iti ofera un loc fair-to-play si nu pay-to-win. La ce ma refer? la servere care iti da la VIP 125 viata 125 armura, sau 250 viata + armura de nu poti sa ii omori nici cu AWP-ul de multe ori :)). Practic am experiente anterioare pe AMX, cand ma plictisesc intru pe server aproape seara de seara cateva ore si ma joc pe server pentru ca nu ma mai atrage CS2, cu toti codati etc. Am avut mai de mult gandul sa ma reapuc de CS1.6 si sa gasesc un server decent in care sa ma distrez seara dupa munca. Si uite ca am gasit :).
De unde ai auzit de noi ? : De la un prieten foarte bun pe nume .BriCEaGU, el ma adus. A zis intr-o seara ca merge pe un server de discord al jocului CS 1.6, si i-am zis sa imi trimita un invite sa vin si eu.
Poti ajuta server-ul lunar cu plata boosturilor ( da / nu ) " orice suma este binevenita " ? : Am discutat deja despre acest aspect cu GobliN in privat.
Ai citit regulamentul ? : ( cuvantul cheie ) -> Svip
Link cu orele jucate pe server: [URL]https://www.gametracker.com/server_info/135.125.249.177:27015/top_players/?query=MightyPower[/URL][/B]

Post by Stefan »

PRO, e băiat bun.

Post by Stay^DowN »

Pro la băiat:)

Post by Alpha »

Pro!

Post by aditzu »

Pro , bine ai venit in staff

Post by jucatoru »

Pro, bine ai venit printre noi!

Post by GobliN »

[SIZE=5] Cerere Acceptata cauta-ma pe discord: goblin2023 :tc:[/SIZE]