Reclamație admin ”Cata_lyn”

[B][I]Numele dvs: Quantekill
Numele adminului reclamat: Cata_lyn
Data si ora: 19.08.2024 - 19:15
Harta : de_rats
Motiv reclamatie:
Acest admin Cata_lyn m-a jignit pe motiv că am cerut să se schimbe harta. Inițial fusese harta de_aztec și a schimbat fără vote mapa în de_rats. Ulterior mai mulți jucători au cerut să se schimbe harta, chiar și nominalizând anumite harti, iar când am scris din nou să schimbe, acest ,,admin”- Cata_lyn mi-a răspuns ,,taci și joacă SCLAV, dacă nu ieși„.
Recunosc, după ce acesta m-a jignit, m-am enervat și i-am spus ,,fmm pe cine faci tu sclav?”. Nu mi s-a mai întâmplat pe acest server ca un admin să se comporte asa, dacă totuși a fost deranjat că am cerut să se schimbe harta putea să mi se dea GAG, nu să fiu jignit.
Anexez prezentei reclamații, capturile de ecran efectuate de către coechipierul meu, faDe_, care a purtat o conversație cu acest admin, care ulterior a dat vina pe mine că mi-a dat ban, negându-și comportamentul și faptul că el m-a jignit prima oară.
[B][I]Consider că un astfel de comportament nu este etic pentru server și necesită a fi sancționat, mai ales că, administratorii trebuie să fie un exemplu pentru playeri.
Vă salut cu respect![/I][/B]
Dovada (Print la consola sau demo): [URL]https://postimg.cc/gallery/1QqBTRY[/URL][/I][/B]

Post by aditzu »

Așteptăm admin-ul cu o explicație.

Post by Andreicatalin87 »

In primul rand toti erau nemultumiti fiindca s-a schimbat din aztec,in aceeasi aztec.De aia am pus de rats.

Dupa care a intrat Fade si i-am scos ban-ul

Da,am gresit vorbindu-i asa si imi cer scuze.Astept superiorii sa ma judece.Atat am avut de spus.Mersi

Post by aditzu »

@Andreicatalin89 Ai ban pe forum pentru limbaj ! Salut !

Post by GobliN »

A primit remove adminul Cata_Lyn , ne pare rau pentru limbajul lui ! Problema rezolvata
:tc:
Locked

Return to “‍♂️ • Admin Complaints”