Ban in 3-5 min de la solicitare WG. Admin Name: tdr Admin SteamID: STEAM_0:1:449563100

✦ ✦ ✦

UNBAN REQUEST

Do you believe you were banned unfairly? Submit an unban request.

Daca ai puterea de a fi admin tre sa fii un exemplu. Te-a deranjat ca am intrebat cu u@ daca te ai uitat pe mine inainte sa imi ceri wg. Apoi mi ai si dat ban, ca te ai luat cu DanNy, sa va aratati puterea. N-am nevoie sa joc cu oameni care se cred cei mai smecheri. Daca pot trimite WG, sunt disponibil inca 30m la PC.

Post by aditzu »

Salut . Ti-am mutat subiectul la categoria addicted , unde ai luat ban-ul . Țin sa precizez ca nu ai respectat modelul de unban sau reclamație ce dorești sa faci . Acuma am văzut la banlist-ul adminului [USER=132]@tdr#[/USER] Ca a postat ban-ul cu un screenshot din ce am văzut în acel screenshot

Maciuca: nu am wg-ul
Tdr: nu?
Măciuca: se dw.

Vreau și eu o explicație pentru acest ban.
[USER=4]@GobliN[/USER] dacă poți uitate în logs sa vedem ce sa întâmplat? Nu a vrut playeru sa dea wg sau adminul nu a așteptat puțin după el?

Post by tdr# »

Auzi Adi nu am facut screen la toata converatia baiatu asta ma luat peste picior si tot ocolea ideea de a-mi da wg ,gasea diferite subiecte pentru a trece timpul si sa uit de wg.Mult succes ,deodata ce eu ii solocit sa imi de-a wg asta nu inseamna ca am putere am vrut wg pur si simplu e ceva rau?

Post by Porumbacu »

Cum poti sa fii smecher pe un joc?
@ cred ca tdr la 30 de ani nu pierde timpul cu smecherii de genul cum spui tu,datoria noastra e sa pastram un ambient placut,de ce nu ai facut testul si ai stat la taclale ca sa vezi care e mai smecher dintre tdr si dany?

Post by DaNnY »

Sa mentinem o comunitate frumoasa aici, dar unii imi calca nervisorii rau!
Prima data vii cu ''nu am wg''...dupa zici ca il downloadezi,dar in loc sa te apuci de asta stai si comentezi cum ca nu s-a uitat nimeni pe tine si ca pur si simplu ti-a cerut wg,intrebarea mea e...de unde stii talica ca nu s-a uitat nimeni pe tine...ai acces la admin chat etc. etc. ?
Nu face niciun admin cerere din placere, o face sa mentina ambientul placut pe sv,joc frumos!
Tin sa precizec ca dupa ce ai zis mai sus nu meriti unban,dai timp limita cand poti da wg...lol :))) iar daca nu ai chef sa joci cu oameni care se cred mai smecheri cauta-ma in alta parte, sunt peste tot ! :*

Post by GobliN »

Salut , vreau sa lamurim o chestia atat din partea ta cat si a adminilor ? ce este asta o reclamatie sau o cerere unban ? Daca este o reclamatie catre un admin sau mai multi te rog frumos sa postezi la sectiunea Reclamatii si sa vii cu dovezi concrete atat tu cat si adminii respectivi , daca vrei unban , faci o cerere unban , noi tinem la fiecare jucator dar si la admini , bineinteles daca se face abuz se atentioneaza cu avertisment / downgrade / remove depinde de caz , astept un raspuns din partea ta jucatorul " Maciuca "

Post by aditzu »

Lipsa interes din partea player-ului T.C pentru unban revino cu o cerere dupa model .
Locked

Return to “ • Unban Requests”